Agenda Kalender

Meetings / Anlässe

Datum Zeit Beschreibung Ort
Samstag 14.08.2021 11:00 Sonda da grill pro Silvo Gruber sün Tablà nair, cun partenaris (Kalender Lions Club Val Müstair)

Sonda da grill pro Silvio Gruber sün Tablà nair

Grillsamstag bei Silvio Gruber auf Tablà nair

Tablà nair
Donnerstag 02.09.2021 19:00 Mes viadis in Chile. Referat da nos vize Giancarlo - cun partenaris (Kalender Lions Club Val Müstair)

Mes viadis in Chile. Referat da nos vize Giancarlo

Meine Reisen in Chile. Referat unseres Vize Giancarlo.

gemäss separater Einladung

Donnerstag 30.09.2021 18:00 Visita da la nouva Banca Raiffeisen a Zernez - senza partenaris (Kalender Lions Club Val Müstair)

nus eschan invidats da la Banca Raiffeisen Engiadina/Val Müstair per verer la nouva banca a Zernez cun tschaina cun Thomas Malgiaritta

Wir sind Gäste bei der Raiffeisenbank Engiadina/Val Müstair und besuchen das neue Bankgebäude in Zernez. Danach gemeinsames Abendessen mit Thomas Malgiaritta.

Banca Raiffeisen Zernez
Donnerstag 14.10.2021 19:00 Radunanza generala, senza partenaris (Kalender Lions Club Val Müstair)

Apéro e tschaina cumbinà cun la visita da Linus Bruhin, 1. Vice-Governor District 102E

Apéro und Abendessen kombiniert dem dem Besuch von Linus Bruhin, 1. Vice-Governor District 102E

Hotel Süsom Givè
Ofenpass
Samstag 30.10.2021 13:00 Visita da la nouv müdada halla da glatsch a Tavò- cun partenaris (Kalender Lions Club Val Müstair)

üna pitschna spassegiada sülla Strelaalp, davò visita da la nouv müdada halla da glatsch cun il nouv museum dal HCD e culla pusibilitä da tschüttar il match HCD-EHC Biel. Detagls tenor invid.

eine kleiner Spaziergang auf die Strelaalp und danach Besuch der neu umgebauten Eishalle und des neuen HCD-Museums mit der Möglichkeit den Match HCD-EHC Bieil zu schauen.

Davos
Dienstag 02.11.2021 19:00 Referat da Christoph Hoppe, senza partenaris, MARDI !! (Kalender Lions Club Val Müstair)

Referat da Christoph Hoppe, Thema: Il Viadi tras la pandemia da Covid 19 e las consequenzas in connex cun sia ditta.

Referat von Chrisoph Hoppe. Thema: Die Reise durch die Pandemie Covid 19 und die Konsequenzen für seine Firma.

Hotel Helvetia, Müstair
Hotel Helvetia, 7537 Müstair
7537 Müstair
Donnerstag 18.11.2021 19:00 Referent Peter Molinari, Thema "clear water" - senza partenaris - Intermeeting cul LC Engiadina bass (Kalender Lions Club Val Müstair)